Regler

Post Reply
User avatar
caso
Site Admin
Site Admin
Posts: 991
Joined: 14 Nov 2011, 12:17
Lokation.: Viborg

Regler

Post by caso »

Reglerne for rejemesterskaberne er ikke de samme regler, der benyttes ved internationale bedømmelser. Ved internationale bedømmelser udstilles flere rejer, der skal ligne hinanden så meget som muligt. Det er nærmest umuligt at gøre her på forum, hvor udstillingen gennemføres ved et foto. Reglerne er som følger:

Der udstilles i 4 kategorier:
1. Neocaridina
2. Caridina
3. Taiwan Bee (herunder Pinto)
4. Andre rejer

Hver deltager må deltage to gange i hver kategori.

Billeder af rejerne skal uploades i de fora, der bliver oprettet til de enkelte kategorier. Der må KUN oprettes indlæg i trådene med billeder af rejer. Diskussion og kommentering tages i andre fora.

Rettighederne til billederne tilhører den enkelte udstiller, men rejeforum.dk forbeholder sig ret til at bruge billederne på www.rejeforum.dk.

Billeder må tidligst uploades d. 15. maj 2015. Billeder skal være uploadet inden mandag d. 25. maj. Altså senest i løbet af søndagen.

Bedømmelse af de flotteste rejer kommer til at foregå ved afstemning blandt sidens brugere. Afstemning starter i løbet af mandag d. 25. maj og slutter fredag d. 29. maj kl. 12.00 hvorefter vinderene bliver kåret.

Ud over en vinder i hver kategori vil holdet bag rejeforum.dk trække lod blandt alle deltagere, der ikke har vundet, om to yderligere præmier.

Præmier tilsendes herefter snarest muligt til vinderene.


Mvh
Carsten

User avatar
Jonas
Rejefreak
Rejefreak
Posts: 1827
Joined: 25 Sep 2011, 10:55
Contact:

Re: Regler

Post by Jonas »

Hej Carsten,
I hvilken kategori vil I have postet "hybrider" som Taiwan Bee Mischlinge, TaiTiBee og lignende.
Er det stadig under caridina?

Skal det være helt "nye billeder", som ikke er blevet offentliggjort tidligere på forum eller andre offentlige fora/websteder? Eller må man genbruge gamle billeder, man selv har taget tidligere og finder disse relevante til brug i de enkelte kategorier?

PS: Dejligt at der sker lidt nyt på siden ;-) Og fedt med en konkurrence...længe siden !!! Keep up the good work !User avatar
caso
Site Admin
Site Admin
Posts: 991
Joined: 14 Nov 2011, 12:17
Lokation.: Viborg

Re: Regler

Post by caso »

Hej Jonas.

Gode spørgsmål. For at holde konkurencen så enkel som muligt, og fordi det er begrænset hvor mange præmier vi kan skaffe, så har vi valgt at holde det med kun 4 kategorier.

Det giver en del udfordring mht til indplacering af mange af rejerne. Er nogen i tvivl så spørg endelig. Hvis noget bliver lagt forkert op flytter vi det bare. Mere regidt er det ikke.

Taiwan bee mischlinge vil jeg sige hører til caridina, mens en TaiTiBee hører til Taiwan. Kan godt se at der kan være mange tvivlspørgsmål.

Tanken er at det skal være rejer, som man har gående i sin tank nu. Altså friske billeder. Det må så være op til den enkeltes samvittighed at leve op til det.

For en sikkerheds skyld vil jeg lige nævne at det skal være billeder af ens egne rejer. Man behøver ikke nødvendigvis selv have taget billedet.


Mvh
Carsten

skuuny
Rejeyngel
Rejeyngel
Posts: 11
Joined: 17 Feb 2013, 09:43

Re: Regler

Post by skuuny »

Hej Carsten hvor store må de billeder være som man lægger ind ?
mvh KarstenUser avatar
caso
Site Admin
Site Admin
Posts: 991
Joined: 14 Nov 2011, 12:17
Lokation.: Viborg

Re: Regler

Post by caso »

Det højest tilladte er 2 MB.


Mvh
Carsten

Post Reply